ZO Stimulation Peel/party peel – ansiktsbehandlingen for deg som ønsker en umiddelbar glød, fukt og jevnere hudtone. Behandlingen inneholder en blanding av melkesyre, glykolsyre og sitronsyre som stimulerer til økt cellefornyelse ved å eksfoliere bort døde hudceller, i tillegg til å stimulere de levende cellene til å være mer aktive og yte bedre med hjelp av blant annet peptider, enzymer og retinol.
Uten nedetid regner vi dette som en ultimat resultatorientert behandling. For best mulige resultater anbefales det å gjennomføre behandlingen en gang per uke i en måned, og deretter hver 4. – 6. uke for vedlikehold.

ZO Anti-Aging – En behandling som styrker hudens struktur og opprettholder hudens fuktighet med synlig forbedring i hudens elastitet og fasthet. Virker oppstrammende på en slapp hud med tapt kontur og elastisitet. For best mulige resultater anbefales det å gjennomføre behandlingen hver andre uke til ønsket resultat er oppnådd. Deretter hver 4. – 6. uke for vedlikehold

ZO Redness – En behandling som anbefales spesielt for å lindre de synlige tegnene og symptomene forbundet med rød og sensitiv hud. Spesialtilpasset dem med rød, sensitiv hud, inkludert rosasea. For best mulige resultater anbefales det å gjennomføre behandlingen hver andre uke til ønsket resultat er oppnådd. Deretter hver 4. – 6. uke for vedlikehold. 

ZO Ultra Hydration – Utviklet for å jobbe med tørr, dehydrert hud for å gjenopprette hydrering og virke lindrende, kjølende og beroligende på huden. For best mulige resultater anbefales det å gjennomføre behandlingen en til fire ganger per måned, og deretter hver 4.-6. uke.

ZO Skin Brightening – en behagelig ansiktsbehandling utviklet for å skape en jevnere hudtone. Behandlingen passer perfekt for å bedre hyperpigmentering. For best mulige resultater anbefales det å gjennomføre behandlingen en gang i uken i en måned, og deretter hver 4. – 6. uke for vedlikehold.

Blemish + Oil Control – bidrar til å bedre uren hud og forebygge kviseutbrudd. Denne behandlingen er perfekt for deg med fet, uren eller rosasea preget hud. For best mulige resultater anbefales det å gjennomføre behandlingen en gang i uken i en måned, og deretter hver 4. – 6. uke for vedlikehold.

Invisapeel Resufracing – En hudfornyende behandling uten nedetid for alle hudtyper, inkludert sensitiv og svak hud. Denne behandlingen virker mildt eksfolierende og frisker umiddelbart opp gusten hud, gjenoppretter fuktighetsbalansen og jevner hudtonen. For best mulige resultater anbefales det å gjennomføre behandlingen en gang i uken i en måned, og deretter hver 4. – 6. uke for vedlikehold.

Serum Accelerated – Legg Rozatrol- eller Firming serum Accelerated for enda bedre effekt av ZO peelinger og microneedeling. Produktet inkluderes i behandlingen og du får med deg resten av serumet hjem for videre behandling, 10-14 dager. Ekstra kostnad kun 1200,-