Restylane – Når vi eldes mister huden underhudsfett, kollagen og andre viktige egenskaper som gir ansiktet form og struktur. Vi begynner etter hvert å oppdage fine linjer, rynker og søkk som ikke fantes før, og som bidrar til at vi ser eldre ut. Vi hjelper deg med å skape en individuell behandlingsplan som passer dine behov og ønsker. Man kan behandle mange ulike områder med Restylane med et resultat som varer.- Gjenskape volum og definere kinnbein for å oppnå et mer ungdommelig utseende- Forsterke form og kontur for å redusere synlige tegn på aldring.- Fjerne rynker og linjer rundt munn og nese- Myke opp og ta bort rynker og linjer i pannen, samt rundt øynene- Gjenfuktede og mer fyldige lepper. Dersom du ønsker leppebehandling med Restylane må du legge på bedøvelseskrem ca. 1 time før du kommer til oss. Emla eller Tapin krem kan kjøpes hos oss for 100 kr, eller på apoteket. Alle behandlere skal være sertifisert gjennom Restylane for å kunne arbeide med injeksjonsbehandlinger. Elna, vår sykepleier, har en av de mest avanserte sertifiseringene hos Restylane. Spør oss gjerne om kursbevis før behandling!

Profhilo – er laget av termisk hyaluronsyre, som er hudens naturlige fuktighetskrem. Resultatene etterlater huden sunn, med mer volum og fukt. Injiseres med bare 5 stikk per side av ansiktet rett under hudoverflaten. Produktet sprer seg raskt og reagerer med vevet for å øyeblikkelig forbedre hydreringen og slå på kollagen- og elastinproduksjonen.

Profhilo Body – er en estetisk injeksjonsbehandling med klinisk bevist effekt. Behandlingen griper inn i den fysiologiske aldringsprosessen av kroppen, og re-modellerer vev og strammer opp slapp hud ved hjelp av injeksjoner med hyaluronsyre. Profhilo kropps program er en fullstendig protokoll som kombinerer injeksjonsbehandling, med vedlikeholds produkter hjemme.

Sunekos – er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gjenoppretter og bygger opp hudens kvalitet og balanse. Den unike formelen vil reprodusere både kollagen og elastin, som er to viktige elementer for hudens cellefornyelse. Behandlingen utføres som oftest som et forløp på ca. 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom, og deretter oppfølging med omtrent 6 måneders mellomrom. Spesielt effektiv for å redusere mørke ringer og poser under øynene